Uw Bedrijfskleding Specialist voor regio Woerden

diverse TOPMERKEN bedrijfskleding ONDER EEN DAK EN VOLLEDIG Gepersonaliseerd Bedrukt en/OF Geborduurd geleverd

de klant staat centraal

Samen kijken we naar uw wensen en adviseren u naar een passende oplossing voor uw bedrijfskleding. Dit omdat u als klant tenslotte de eindgebruiker bent. We kijken daarom samen naar gebruik, toepassing en geweste duurzaamheid van de kleding.

Gepersonaliseerd geleverd

Uw bedrijfskleding kan bij ons naar  wens bedrukt en/of geborduurd geleverd worden. Het aanbrengen van de logo’s verzorgen wij geheel in eigen beheer, om onze klanten zo de hoogste kwaliteit en een snelle levering te garanderen. 

Groot Assortiment

Wij leveren een groot assortiment bedrijfskleding en werkkleding, voor een groot aantal sectoren. Maar ook voor de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf, om op deze manier een compleet pakket bedrijfskleding aan te kunnen bieden.

UW WERKKLEDING ONZE ZAAK

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van uw bedrijfkleding. Met grote zorg wordt uw pakket bedrijfskleding afgestemd op uw wensen. Naar wens kan deze volledig bedrukt of geborduurd geleverd worden, dit wordt vervolgens in eigen beheer uitgevoerd, om zo de beste kwaliteit en een snelle levertijd te kunnen garanderen. 

Een greep uit onze collecties

Printer Essentials

De Printer Essentials collectie kenmerkt zich door een uitgebreide serie bedrijfskleding, met een uitstekende prijs kwaliteits verhouding en een zeer uitgebreid kleuren pallet. Daarnaast zijn alle kledingstukken leverbaar in minimaal zeven kleuren en bijna alle modellen uitgevoerd in zowel een mannelijke en vrouwelijke pasvorm!

Pepper

Mac|One

Draag MacOne kledij om in te werken, om telkens opnieuw en opnieuw te wassen op 60°. De materialen zijn sneldrogend en dus op tijd klaar voor de volgende werkdag. 

Wier kiest voor MacOne kiest voor net een beetje meer, hoge kwalitiet, fijne details tegen een scherpe prijs.

 

Projob Workwear

Projob Workwear. Het bedrijfskleding merk voor profesionals! Hoge kwaliteit bedrijfskleding voor onder andere bouw, industrie, installatie en transport. Met onder andere werkbroeken, jassen sweaters polo’s, T-Shirts en truien, leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet en uitvoeringen. Hi-Vis kleding voor veilig werken in situaties waar gezien worden van levens belang is.

 

Bedrukken en borduren van bedrijfskleding

Met bedrukte bedrijfskleding zorgt u er niet alleen voor dat u of uw personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor een professionele uitstalling en herkenbaarheid van uw bedrijf. Polo’s, sweaters en jassen worden vaak geborduurd of bedrukt met het logo van het bedrijf, maar ook kunnen wij een naam of een slogan op uw werkkleding bedrukken. Onze bedrijfskleding zit comfortabel, kan tegen een stootje en zal er na vele wasbeurten nog goed uitzien. Vooral voor werknemers met veel lichamelijke arbeid is dit essentieel, denk bijvoorbeeld aan schilders, timmerlieden, installateurs, hoveniers, steigerbouwers etc.

Meer informatie

U kunt ons alles vragen!

Stuur ons uw vraag en wij nemen contact met u op.